Frases celebres:


"Darle importancia al deporte no es sólo hablar del mismo, sino vivirlo, sentirlo y apoyarlo en todas las ramas."

___________________________________________________________




Fotografías de los partidos: Aleixandra Gallego


jueves, 15 de abril de 2010

Els aficionats del CF Gandia acudiren a Novelda amb el bus gratuït

L’entrenador, Toni Seligrat, demana el recolzament de tots els seguidors, socis i aficionats, per donar suport a l’equip en esta recta final de la lliga de cara a la promoció d’ascens




Diversos aficionats al futbol i seguidors del Club gandià aprofitaren l’oferta gratuïta de la directiva que, junt al Frente Blanquiazul, van llogar un autobús per anar al partit contra el Novelda.

A primera hora de la vesprada, amb l’oratge a favor, els aficionats acudiren al pàrquing del poliesportiu municipal on esperava l’autobús per a dur-los fins al camp de La Magdalena de forma gratuïta.

Una idea de la Junta Directiva del Club de Futbol Gandia i del Frente Blanquiazul per a facilitar el desplaçament de l’afició que, a estes altures de la lliga, té un paper important donant el seu suport a l’equip que es troba en la recta final abans d’enfrontar-se a la promoció d’ascens.

I tota victòria és bona per no perdre la posició.

Mentre els aficionats pujaven a un autobús, els jugadors del Gandia pujaven a un altre que els duria a eixe encontre, que no decissiu però sí important.

L’equip tècnic blanquiblau demana el recolzament del públic per a què s’impliquen en l’esforç per aconseguir l’objectiu de la promoció d’ascens.

Fuente: http://www.lacafeteraonline.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario